We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Programma's


Hieronder een overzicht van al onze verschillende programma's. 7 Ditches TV maakt programma's in eigen beheer en maakt programma's in samenwerking met adverteerders en partners. Meer weten hierover? Lees hier ons verhaal, of neem direct contact op met oprichter Ronnie Overgoor.
Het format is simpel en helder. Twee stoelen, 1 interviewer, 1 gast. Inspirerende gesprekken met ondernemende gasten: Welkom bij Profile.
5 Ondernemerslessen in 20 minuten. Dat is de opzet van dit programma, waarin iedere aflevering één prangende ondernemersvraag centraal staat. Specialisten en ondernemers delen hun praktische en toepasbare lessen.
In deze serie gaat 7DTV host Ronnie Overgoor in gesprek met partners en clienten van DLA Piper over actuele thema's als climate change, vastgoed, arbeidsrecht en ondernemen.
Thought Leaders zijn de bedrijven en organisaties die samen met 7 Ditches TV inspirerende gesprekken maken voor zakelijk Nederland.
De wereld om ons heen verandert in rap tempo, mede en misschien wel vooral door technologische innovaties. In SMART praten we met gasten uit de wereld van technologie en innovatie. Niet alleen over de bits en de bytes, maar veel meer over de impact ervan op onze maatschappij, ons leven en ons werk.
In Business Cribs gaan we op zoek naar de meest inspirerende, opvallende, vooruitstrevende, duurzame, papierloze, hightech, vreemde werkplekken. Wat zijn de verhalen erachter, waarom is er voor gekozen, hoe ziet men de ontwikkelingen en trends op het gebied van werken, ict, mobiliteit en duurzaamheid?
De retail is in beweging. Ondernemers moeten innoveren. Wat zijn de trends? Wat is de rol van de clicks en bricks? Hoe verhouden deze zich tot elkaar als het gaat om handel en omzet, maar ook als het gaat om marketing en advertising. In ShopDoc portretteren we ondernemers die actief zijn in de retail en praten we met ze over zakendoen en retail anno nu.
Janneke is als geen ander thuis in de wereld van financieel-economisch nieuws, achtergronden en trends. Dat verdient een eigen programma op 7 Ditches TV en die heeft ze nu: Geldzaken. Gasten zijn beleidsmakers en beslissers die dagelijks bezig zijn met.. Geldzaken.
In Timeline duiken we in de (social) media timeline van onze gast en zijn of haar onderwerp. Aan de hand van het nieuws, tweets en andere berichten praat presentator Lars Sørensen met zijn gast.
Toon gearchiveerde programma's

Archief

'Zakelijk op 7' is de late night talkshow van NUZakelijk en 7 Ditches TV en wordt iedere dinsdag om 22.00 uur uitgezonden via NUZakelijk. Sponsor van het programma is Centraal Beheer Achmea. Ronnie Overgoor ontvangt per aflevering drie ondernemende gasten. Iedere aflevering kent een eigen business thema.
'Ondernemen is kansen zien' is het televisieprogramma op 7 Ditches TV waarin we praten met inspirerende ondernemers in de studio en op lokatie, zoals tijdens de Week van de Ondernemer of het PR Summit in Amsterdam.
Programma's komen, programma's gaan. In ons 7 Ditches Archive vind je alle programma's waarvan geen nieuwe afleveringen meer worden gemaakt, maar die wel de moeite waard blijven om te kijken!
Presentator Lars Sørensen is de persoonlijke assistent van spraakmakende ondernemers. Hoe ziet een werkdag van deze drukbezette mensen eruit en wat maken ze allemaal mee. Uiteraard is er onderweg ruimt de tijd om met de ondernemer te praten, waardoor we een portret zien van ondernemers die het verschil maken.
Welkom bij Short. Hier vind je korte versies van de verschillende programma's van 7 Ditches TV.
Banken keuren nog maar de helft van alle kredietaanvragen goed. Hoe krijg je als ondernemer je groeiplannen voor elkaar in een tijd waarin geld niet voor het oprapen ligt? Karin Husslage, Esther Kwaks en Sara van Gorp praten erover met de succesvolle ondernemers achter snel groeiende bedrijven.
Mijn Gesprek is het open podium van 7 Ditches TV. Iedere presentator die een keer zijn of haar eigen Talkshow op wil nemen kan zich daarvoor opgeven. Je regelt je eigen gast en je eigen redactie, 7 Ditches TV zorgt voor het podium. Je eigen Talkshow, hoe vet is dat?
Camjo Godfried de Vries bezoekt de prijsuitreikingen en de feestjes waar de meest prestigieuze ondernemers awards worden uitgereikt en ondervraagt jury, winnaars en ander pluimage op zijn geheel eigen wijze.