We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Presentatoren

 
7 Ditches TV werkt met meerdere presentatoren. Wat ze allemaal kenmerkt is hun drive om mooie ondernemersgesprekken te maken.

Hieronder een overzicht van alle presentatoren die programma's maakten en nog steeds maken.

 
Ronnie Overgoor is oprichter van 7DTV. Het platform dat hij in 2012 oprichtte vanuit zijn eigen behoefte om toffe gesprekken met ondernemers te maken. Al in 2005 startte hij met zijn eerste online talkshows onder de naam Pitch Talk en vanaf 2008 presenteerde hij een aantal jaren het vaste mediaprogramma op TV zender Het Gesprek. Vanaf de eerste dag is hij vast gezicht van 7DTV en maakte hij inmiddels honderden gesprekken op dit platform.
Er is eigenlijk geen ondernemer waar je geen jongensboek over kunt schrijven. Als presentator van 7DTV volgt Van Riessen (adjunct-hoofdredacteur Quote) graag het pad naar hun succes. Daarbij weet hij dat juist de valpartijen vaak de beste lessen bieden, en verliest hij niet uit het oog dat avonturiers hun anekdotes graag wat aandikken. Zoete koek gaat er dus niet in, koffie wel altijd.
Startups, scalups en investeerders die met een bijzonder idee de wereld veroveren, ze staan allemaal op de radar van Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur ondernemersplatform Sprout). Remy kent de bedrijven, de ondernemers én hun uitdagingen op zijn duimpje.Als presentator van 7DTV vraag hij ze naar hun succesgeheimen en de lessen uit failures.
Annemarie is dagvoorzittere en presentator. Energiek, gedreven en weet waar ze het over heeft. Houdt van tech en spreekt vloeiend Engels.In haar eigen woorden: 'Ik sta garant voor tempo én diepgang. Nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst, streng waar nodig. Ik streef voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ik graag door oppervlakkigheden heen prikt.'En laat dat nou mooi bij 7DTV passen
Van Nierop is hoofdredacteur van de Adfo Groep. In deze functie stuurt ze de verschillende redacties aan.Susanne kent de marketing- en communicatiebranche goed. Ze was eerder werkzaam op de redactie van Adformatie. Ook was Susanne actief als ondernemer.Op 7 Ditches TV gaat ze in gesprek met ondernemers, creatieven en directies uit de wereld van marketing en media.
Godfried de Vries is expert in online video. Hij is maker van Buitenbeeld op Flabber.nl en scoort daarmee regelmatig bij ’De TV Draait Door’ in DWDD. In het SBS6-programma ’De 25 meest populaire internetfilmpjes aller tijden’ eindigde Buitenbeeld op de 4e plek, de hoogst genoteerde video van Nederlandse bodem.
Janneke presenteerde van 2012 tot 2017 op 7 Ditches TV.
Lars presenteerde tussen 2012 en 2017 op 7 Ditches TV.
Kim presenteerde van 2015 tot 2017 op 7 Ditches TV.
Esther presenteerde in 2012 op 7 Ditches TV.
Karin presenteerde van 2012 tot 2015 op 7 Ditches TV.
Krijn presenteerde van 2016 tot 2017 op 7 Ditches TV.
Sara presenteerde tussen 2012 en 2015 op 7 Ditches TV.
​Joris presenteerde in 2012 op 7 Ditches TV.
Omar presenteerde in 2013 op 7 Ditches TV.