We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Joel Beukers (fitnesscoach en ondernemer): ‘Een volgend doel is om, na Nederland en België, Duitsland te veroveren’

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 12 oktober 2017
Een van de begeleidende teksten bij een van zijn filmpjes? ‘HET IS WEER TIJD OM VOOR GOUD TE GAAN! Zaterdag pure winst even snel die CHEST kapot maken voordat we vanavond weer kunnen flaneren! Ik laat je ook zien wat ik als Groei-Maaltijd neem direct na het trainen!’ Wie is toch dat Gooische jongetje dat uitgroeide tot 'schreeuwerd' op YouTube? Dat is Joel Beukers.

Personal trainer. Fitnessondernemer. Motivator. Fitnessmodel. Feestbeest. YouTuber. 'Ik kan heel rustig zijn, maar ook lekker losbandig. Dat is voor mij geen toneelstukje. Ik ben dat ook. Dat schreeuwen doe ik vooral om mijzelf te motiveren. Om te knallen als ik de sportschool in ga,’ aldus Joel.

Voedingssupplementen
Met zijn merk Clean Nutrition verovert hij de voedingssupplementen-markt. 'Het gaat nu wel echt in de duizenden producten per maand. In het begin was dat absoluut nog niet. Ik moest mijzelf echt gaan inzetten als visitekaartje. Dat deed ik door mijn werk als fitnessmodel en door Youtube-filmpjes te maken.' Hij verkoopt en ontwikkelt voedingssupplementen in combinatie met trainingsschema’s, voedingsadvies en lifestyle tips.
 
‘Dagelijks leipe, maar toch leerzame fitness video's’
Met ruim 150.000 volgers op zijn Facebookpagina lijkt hij niet tot de grotere internetsterren te horen. Joel: ‘Het belangrijkste daarvan is dat die doelgroep heel specifiek is. Het zijn allemaal jongens die fitnessen. 90 tot 92 procent is man en komt uit Nederland of België. Dat is heel sterk voor mijn eigen producten.’
 
Kijk de hele aflevering met Joel Beukers: ga voor goud!

Joel Beukers

Joel Beukers Fitness ondernemer Joel Beukers is een reizende ster op het internet. Op social media is Beukers ongekend populair. Met oneliners als 'voor goud', ‘we breken die hele tent af’, ‘pure winst’ of ‘scoopje d’r bij?’ verzamelt hij vele fans. Door zijn video’s wist hij op Facebook al meer dan 100 duizend volgers aan zich te binden. Op Instagram staat de teller inmiddels op ruim 25 duizend ‘groei-maatjes’. En ook op zakelijk vlak gaat Beukers hard. 

Clean Nutrition - zijn handel in sportsupplementen - floreert, de door hem ontwikkelde online coaching community is een succes en zijn onlangs gelanceerde ‘Voor Goud’ app passeerde binnen enkele dagen de 25 duizend downloads.
Lees meer over Joel Beukers.