We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Webinar Graydon - Accountancy 2017

Thought Leaders, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 25 oktober 2017
7 Ditches maakt in opdracht van Graydon een serie webinars. In deze webinars worden trendrapporten besproken met de zakelijke doelgroep van Graydon.

Deze video is de eerder opgenomen video van het webinar.

In dit webinar stond de accountancy sector centraal met aan tafel Lars Wijnhoud van Graydon, Arie Plug, partner bij Visser&Visser en Fou-Khan Tsang, voorzitter RvB Alfa Accountants.

Arie Plug

Arie Plug Arie Plug is als partner verbonden aan Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs. Hij is afgestudeerd als registeraccountant en als externe accountant eindverantwoordelijk bij uiteenlopende wettelijke controleopdrachten. Daarnaast houdt hij zich bezig met algemene en bedrijfseconomische advisering in het MKB-segment.
Lees meer over Arie Plug.

Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang Fou-Khan Tsang is voorzitter van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor accountancy, marketing en ICT. Bestuurslid en voorzitter van de ICT Commissie van het SRA.
Lees meer over Fou-Khan Tsang.

Lars Wijnhoud

Lars Wijnhoud Lars Wijnhoud is Senior Account Manager bij Graydon en met zo'n 8 jaar werkervaring bij Graydon al een oude rot in het vak. Lars gaat alleen voor het beste resultaat voor zijn klant en zet hier, indien nodig, de wereld voor op z'n kop. In zijn vrije tijd is Lars in Amsterdam te vinden.
Lees meer over Lars Wijnhoud.