We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Arjen de Snoo en Petran van Heel over Paris Proof | DLA Piper

DLA Piper Talks, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 12 november 2019

Arjen de Snoo

Arjen de Snoo De Snoo werkt als Legal Director bij DLA Piper in het Infrastructure en Energy/Renewables team. Hij werkte daarvoor 12 jaar als advocaat bij Houthoff. De Snoo is specialist in (ruimtelijk) bestuursrecht en omgevingsrecht. Hij is lid van onder andere de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten en de Vereniging van Onteigeningsadvocaten. De Snoo publiceert en spreekt regelmatig over zijn vakgebied en over de nieuwe Omgevingswet. 
Lees meer over Arjen de Snoo.

Petran van Heel

Petran van Heel Petran van Heel is sector banker bij ABN AMRO. Vanuit die functie volgt hij de belangrijke ontwikkelingen in de bouwsector.

Na afronding van de TU Delft en de Rotterdam School of Management (MBA) heeft Petran veel ervaring opgedaan aan zowel de vastgoed bouw – als de financiële kant. Na een start als vastgoed ontwikkelaar binnen Koninklijke BAM Groep heeft hij enige tijd in London gewerkt.
Terug in Nederland heeft hij zijn ervaring ingezet en een stap gemaakt naar vastgoedontwikkeling bij Rabo Vastgoed Groep (MAB).

Sinds december 2015 is Petran werkzaam bij ABN AMRO.
Lees meer over Petran van Heel.