We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

‘Ik wil ons bedrijf graag internationaal op de kaart zetten’ | Pascalle Paerel

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 31 oktober 2019
Twee ballerina’s van Het Nationaal Ballet, Pascalle Paerel en Hannah de Klein, lanceren The Fashion Composers Agency. Wat is hun ambitie? We gaan in gesprek met Pascalle Paerel.

‘Wat veel mensen in Nederland niet weten is dat Het Nationaal Ballet tot de top vijf van de beste balletgezelschappen ter wereld behoort. Het Nederlands Danstheater is zelfs nummer één in de wereld van moderne dans. Wij vinden het al een hele lange tijd erg jammer dat al de talenten die in Nederland rondlopen niet gerepresenteerd worden. Bij Het Nationaal Ballet zijn ze vooral bezig met kaartverkoop en het leveren van mooie producties. Er is geen tijd om al die getalenteerde dansers ook voor andere projecten in te zetten. Met The Fashion Compsers Agency vertegenwoordigen we professionele dansers afkomstig uit de top in de danswereld. Op deze manier willen we een frisse blik werpen op modellenwerk en mode.’

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van The Fashion Composers Agency? Kijk de hele aflevering!

Pascalle Paerel

Pascalle Paerel Pascalle Paerel studeerde drie jaar lang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, daarna stapte ze over naar de Amsterdamse Hogeschool. Toen ze vijftien was, verhuisde ze naar Duitsland om een nog betere opleiding te volgen. Toen ze daar twee jaar woonde, kreeg ze een contract bij Het Nationaal Ballet. Na twaalf jaar is ze dit jaar gestopt met haar professionele balletcarrière.
Lees meer over Pascalle Paerel.