We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

'Influencer zijn klinkt eigenlijk super eng' | Iris Enthoven (YouTuber & Presentator) | 7DTV & 5PM

The Future Of YouTube, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 12 december 2019
Voor de serie ‘The Future Of YouTube’ slaat 7DTV de handen ineen met 5PM, hét Youtube-bureau van Nederland. We spreken Iris Enthoven, YouTuber, presentator en werkzaam voor onder andere Concentrate BOLD en XITE.

“Het YouTuben is gedeeltelijk op m’n pad gekomen. Een paar jaar geleden deed ik mee aan de contest ‘XITE zoekt Vlogger’ die ik won. Door de winst kreeg ik een jaar lang gratis H&M-kleding en kreeg ik vrijkaarten voor diverse festivals. Toen ik het eerst filmpje maakte, wist ik meteen: ‘dit wil ik vaker doen.’ Het werd steeds groter en groter, en serieuzer en serieuzer. Ik ga er vol voor!”

YouTube
“Ik verwacht dat YouTube nog veel verder gaat groeien. We worden ons er allemaal steeds meer van bewust hoe groot YouTube is. Mijn verwachting is wel dat klassieke televisie naast YouTube blijft bestaan voor bijvoorbeeld voetbalwedstrijden of grote producties, zoals Wie is de Mol.

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van Iris Enthoven? Kijk de hele aflevering!

Iris Enthoven

Iris Enthoven Iris Enthoven is YouTuber en presentatrice van Concentrate BOLD, het kanaal met de naar eigen zeggen vetste, meest 'BOLD-e' video's. Om nog beter te worden in presenteren en zichzelf te verdiepen, besloot Iris verder te studeren met de master ‘Journalistiek en Media’ aan de UvA. Als ze niet zelf voor de camera staat, kijkt ze graag naar slechte romcoms om daar ongegeneerd bij te snotteren.
Lees meer over Iris Enthoven.