We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Achter de schermen bij Humberto Tan

Lars Sørensen PA | #LSPA | Publicatie: 21 januari 2013
In deze eerste aflevering van het programma Lars Sørensen | PA, #LSPA, is Lars de PA van Humberto Tan.
En dat betekent vroeg uit de veren, om ervoor te zorgen dat Humberto op tijd wordt gewekt.
Om 6 uur is het uit de startblokken in de BNR studio waarna Humberto een kleine rustpauze in last in deze lange dag.
Geeft Lars de tijd om even een klusje te doen voor zijn baas voor een dag.
Daarna richting Rijnsburgse Boys - PSV en de dag eindigt tegen middernacht.

Neem een kijkje in het leven van ondernemer en mediaman Humberto Tan.

Humberto Tan

Humberto Tan Humberto Tan is al jarenlang één van de belangrijkste ‘Sportgezichten’ in Nederland. Zo presenteerde hij ruim 12 jaar ´NOS Studio Sport. Bij RTL neemt Humberto wekelijks de presentatie op zich van het goed bekeken dagelijkse programma ‘RTL Boulevard’. Daarbij is hij de vaste presentator bij de voetbalzender Eredivisie Live.

Ook als auteur heeft Humberto zich gemanifesteerd. Begin 2000 heeft hij zijn eerste (voetbal)boek uitgebracht onder de naam ‘Het Surinaamse Legioen’. Zijn tweede boek maakte Humberto voor het Rode Kruis; ‘’t Kleine Verschil’, een fotoboek met een weerslag van zijn reizen langs verschillende projecten in Nederland. In november 2010 kwam zijn nieuwste boek ‘Rondom Tan’ uit waarin hij 10 mannen interviewt.

Daarnaast presenteert Humberto sinds oktober 2010 iedere doordeweekse ochtend ‘On the Move’ op BNR Nieuwsradio. Sinds de Olympische Spelen van Peking is Humberto Tan de vaste presentator van de huldigingen van Nederlandse Olympische medaillewinnaars in het Holland Heineken Huis.

(portretfoto Humberto: Peter Bak Photography
 
Lees meer over Humberto Tan.