We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Profile | Mabel van den Dungen | Inner Health Expert

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 18 september 2012
 Mabel heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen marketing en communicatie, ze schreef vele boeken, deed presentatie en tv werk en al haar ervaringen, inclusief haar persoonlijke, heeft ze samengevoegd in haar Inner Healt Method.
Als Inner Health Expert neemt ze haar klanten mee in haar wasstraat en levert ze ze 'schoon' weer af.

Hoe ze dat doet en wat haar drijft, daarover praat ze in deze aflevering van Profile.

Mabel van den Dungen

Mabel van den Dungen Mabel van den Dungen (1964) is communicatie- enmedia-specialist. Zij begon haar loopbaan bij Nestlé Nederland. Mabels veelzijdigheid uit zich inwerkzaamheden als schrijfster, journaliste, presentatrice, columniste,communicatie adviseur, consultant en coach. Ze wordt regelmatig gevraagd voorlezingen, dagvoorzitterschappen, trainingen en workshops.

Ook adviseert, coacht, schrijft en ghostwrite Mabel voor detoplaag van het bedrijfsleven. In het verleden voor Dirk van den Broek, VVP,Generali, Hewlett Packard, en IMC, Tegenwoordig voor grote merken en bedrijven zoals de NederlandsePublieke Omroep en CBS; wereldwijd 1 van de grootste outdoorexploitanten.

Verder werkte zij jaren als headhunter, hoofdredacteur vanonder andere Carp* carrièremagazine voor hogeropgeleiden, en interviewde ze binnen- en buitenlandse beroemdheden. Als ontspannen aanhanger van het JapanseNichiren boeddhisme schrijft Mabel al meer dan drie jaar essays voor deBoeddhistische Omroep.

Mabel publiceerde 11 boeken, uiteenlopend van romans totpraktische coaching handboeken. Ze presenteerde acht televisieprogramma's vooronder andere TROS, RTL4 en RTL5, waaronder 100% Ondernemer, en ontwikkeldetevens een aantal TV-formats.

Per 1 september 2012 heeft ze haar eigen Inner Health studio. Een combinatie van een huiskamergym en meditatiestudio, waar ze al haar coachingwerk voorzet en ook groepslessen geeft.
Lees meer over Mabel van den Dungen.