We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Guy van der Reijden (Personal Trainer): 'Drie kwartier op de crosstrainer is zonde van je tijd'

Timeline, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 2 februari 2015
TIMELINE - Guy van der Reijden is personal trainer. Met zijn bedrijf 3SIXTY5 begeleidt hij topsporters en bekende Nederlanders.

“Ik ben als klein jongetje heel ziek geweest. Door Cara (een verzamelnaam voor longaandoeningen) had ik niet de energie om veel te doen”, vertelt hij.

Toen hij om zijn elfde nieuwe medicijnen kreeg ging het langzaam beter. “Ik moest van de dokter mijn longinhoud trainen en zoveel mogelijk hardlopen”, zegt de sportfanaat.  Een intrinsieke motivatie om keihard te gaan sporten.

Maar door zijn achterstand vond Van der Reijden zichzelf klein van stuk. Toen ik in aanraking kwam met krachttraining wist ik dat ik daarmee verder wilde.”

Met 3SIXTY5 heeft hij na een sportopleiding een goede naam opgebouwd. “Het aantal BN’ers - waaronder Lieke van Lexmond - wordt uitvergroot, ik vind dat niet perse interessant.”

Privacy, ruimte, frisse lucht en optimale trainomstandigheden staan bij Van der Reijden voorop. “Ik wil mensen niet laten trainen in een overvolle gym, waar alles bezet is. Wij trainen maximaal 5 mensen tegelijk in onze sportruimte.”

150 euro
En dat kost nu minimaal 150 euro per week. “Ik vind het wel fijn om een prijs te melden, ook al is dat sales-technisch niet handig.”

Op BNR en RTL Boulevard geeft hij ook regelmatig gezondheidstips. “Hier zit voor mij een hele belangrijke doelgroep. Als mensen een personal trianer willen moeten ze bij mij uitkomen.”

En dan kun je net als Mark van Eeuwen in ‘100 dagen op de cover van Mens Health staan’ – tenminste als je er vol voor gaat. “De juiste combinatie is goede voeding en krachttraining. Drie kwartier op de crosstrainer is zonde van je tijd.”

"Goede training is effectief, planmatig en vooral haalbaar", aldus de sportondernemer. "Als je bij mij komt dan ben je aan de beurt, dan gaat het gebeuren."


 

Guy van der Reijden

Guy van der Reijden Guy van der Reijden is personal trainer. Hij begeleidt topsporters en bekende Nederlanders en is eigenaar van personal training bedrijf 3SIXTY5. 

Van der Reijden werkte met namen als Froukje de Both, Kim Feenstra, Anouk Smulders, Peter van der Vorst en Mark van Eeuwen 

Hij schreef twee fitnessboeken, het eerste boek: 'Op de Cover van Men's Health in 100 dagen' werd een begrip in de fitnesswereld.
Lees meer over Guy van der Reijden.