We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Nuon Academy: 'Zo komt uw site hoger in google!'

Thought Leaders, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 17 april 2015
Maandag 30 maart was er weer een Nuon Academy! Ditmaal geeft Eduard Blacquière (dé expert in Nederland in SEO - zoekmachine optimalisatie) het webinar 'Zo komt uw site hoger in Google!'

Ondernemers weten dat een hoge positie in Google direct nieuwe klanten oplevert. Wanneer bedrijven goed vindbaar zijn, worden zij eerder als betrouwbaar gezien én krijgen zij sneller de gunst van potentiële klanten.

Meer informatie en gratis aanmelden (voor onze zakelijke klanten) kan op www.nuon.nl/academy
 

Eduard Blacquière

Eduard Blacquière Eduard Blacquière (1981) is Principal Consultant bij OrangeValley, gespecialiseerd in SEO. Hij heeft vanaf 2004 ervaring in zoekmachinemarketing (o.a. Outrider (GroupM/WPP) en Checkit/iProspect). Zijn jaarlijkse onderzoek naar de markt van zoekmachinemarketing in Nederland sinds 2007 wordt gezien als belangrijk onderzoek.

Als SEO specialist schrijft Eduard sinds 2006 over zoekmachinemarketing op zijn weblog EdWords.nl en op nationale weblogs als Marketingfacts, Emerce en Frankwatching. Ook is hij docent (o.a. LOI, Lectric, Beeckestijn) en spreker (o.a. Search Engine Strategies, Affiliate Dag, MARCOM). Eduard bekleedde bestuursrollen in de IAB Taskforce Search en is nu actief in de DDMA commissie Search. Vanuit deze rol is hij mede-organisator van het jaarlijkse Friends of Search congres.
Lees meer over Eduard Blacquière.