We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Remco Hofstede (HotelSpecials): 'Onze klanten hebben we deels binnengehaald met bluf'

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 5 november 2015
PROFILE - Remco Hofstede begon zijn loopbaan in een videotheek. Inmiddels is hij als co-founder van BookerZzz, bekend van vakantiesites Hotelspecials.nl en BungalowSpecials.nl, goed voor zes miljoen.   

Is hij het levende bewijs dat je met een computer en tijd multimiljonair kunt worden? "Zonder computer kun je ook miljonair worden", zegt Hofstede. "Maar met hard werken ook."

HotelSpecials.nl telt nu 5000 aangesloten hotels. Hofstede startte het bedrijf in een tijd dat internet nog onbekend was. "Zoals wij klanten hebben binnengehaald, dat lukt nu niet meer."

Volgens Hofstede was het overhalen van hotels om zich bij zijn site aan te sluiten deels bluf. Ook het feit dat ze dankzij de Dotcom-hype veel goede mensen konden overnemen van andere bedrijven hielp mee. "Maar uiteindelijk gaat het om resultaat", weet de ondernemer.

Hits
BookerZzz heeft volgens Hofstede beperkte concurrentie en krijgt veel hits op Google. "Alleen die eerste pagina doet er toe, je moet bij de eerste zes zitten."

Daarmee kan het bedrijf ook internationaal verder groeien, denkt Hofstede. "Ook voor HotelSpecials liggen er nog kansen, er zijn niet veel aanbieders die wereldwijd opereren."

Remco Hofstede

Remco Hofstede Remco Hofstede is de oprichter van vakantiesite Hotelspecials.nl en zusterbedrijven BungalowSpecials.nl en GiftFor2. Hij richtte het eerste bedrijf op in 2002, samen met compagnon Nick Stals.
Beide mannen zijn inmiddels goed voor een plek in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs. 
Lees meer over Remco Hofstede.