We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Alex Hes (E&A Events): 'Dancefeesten kunnen veel beter'

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 7 december 2015
PROFILE - Alex Hes (25) is directeur van dancebedrijf E&A Events. "We zijn ooit begonnen in Amsterdam, omdat we vonden dat het beter kon", vertelt hij op 7 Ditches TV.

De jonge ondernemer ziet gelijkenissen tussen hemzelf en Duncan Stutterheim, oprichter van ID&T. "We zijn beiden jong begonnen en komen uit Amsterdam, maar een andere doelgroep."

Hes had ooit een 'akkefietje' met Stutterheim voor de rechter, maar wil daar niet in blijven hangen. “Hij heeft iets geweldigs betekend voor de dance-industrie”, aldus Hes.

E&A Events ontwikkelt feesten en feestconcepten op locaties zoals de Ziggo Dome. "We zijn actief in tien landen en maken miljoenen omzet", aldus Hes.

Alex Hes

Alex Hes Alex Hes organiseert dancefeesten met E&A Events, en vaart wel op de populariteit van (Nederlandse) housemuziek. E&A Events werkt samen met vele bekende DJ’s en ontwikkelde diverse dansconcepten, waaronder PRJCT, TikTak en Spinnin’ Sessions.  
Hij wordt ook wel de nieuwe Duncan Stutterheim genoemd.
Lees meer over Alex Hes.