We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp): 'Corporaties zijn traag, daarom willen ze samenwerken met startups'

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 11 februari 2016
PROFILE - Vodafone, PWC, Ahold. Veel grote bedrijven lopen warm voor samenwerking met startups. De bekende bedrijven werden daarom allemaal partner van Startupbootcamp Amsterdam. "Corporaties zijn traag, maar willen zo toch vroeg bij innovatie zijn", zegt medeoprichter Patrick de Zeeuw. In ruil voor de laatste innovatietrends leveren de grote bedrijven kennis en kapitaal.

Startupbootcamp moet er voor zorgen dat jonge bedrijven binnen drie maanden een groeispurt doormaken. "Snelheid is belangrijk, want de kans dat je zonder tijd of geld komt te zitten is groot", zegt De Zeeuw. Startups van over de hele wereld staan inmiddels in de rij voor programma’s binnen diverse ‘verticals’: "We krijgen 15.000 aanmeldingen. Er gaan er maar tien per lichting door." 

Patrick de Zeeuw

Patrick de Zeeuw Patrick de Zeeuw - Patrick de Zeeuw is medeoprichter, mentor en bestuurder bij Startupbootcamp.  Een industrie gericht programma waarmee startups geaccelereerd worden en direct toegang krijgen tot een internationaal netwerk van de meest relevante partners, investeerders en mentoren in hun sector (Smart City & Living en E-commerce). Startupbootcamp begon in Amsterdam, maar kent inmiddels ook afdelingen in Barcelona, Berlijn, Eindhoven, Londen, Istanboel, New York, Miami en Singapore. Hiernaast is ook medeoprichter van Innoleaps en The Talent Institute.
Lees meer over Patrick de Zeeuw.