We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Marco Juffermans' Online Reputatiemanagement bedrijf White Canvas wordt gewaardeerd op 17 miljoen

Profile | Publicatie: 1 maart 2016
Wie zichzelf weleens Googelt komt soms nare hits tegen. Marco Juffermans heeft daar als online reputatiemanager een dagtaak aan. Zijn bedrijf White Canvas Reputation Guards‎ zorgt dat het goedkomt met die vervelende links zodat mensen zich van hun beste kant kunnen laten zien.

“98 procent van de mensen kijkt alleen op de eerste pagina”, weet de ondernemer.

Klanten van het bedrijf moeten echter wel koosjer zijn, Juffermans noemt hen liever niet bij naam, maar het zijn veel particulieren en inmiddels ook bedrijven. Een bekendere naam is Chantal Werkendam, die eerder in de media verscheen vanwege ongewenste online filmpjes.

Juffermans heeft zijn omzet zien stijgen sinds het makkelijker is geworden om verwijderverzoeken te doen bij Google. “Mensen zijn zich bewuster geworden van hun online aanwezigheid.”

White Canvas zou door experts gewaardeerd zijn op 17 miljoen euro op het moment van dit interview, maar Marco Juffermans ziet een absoluut stijgende lijn.

Marco Juffermans

Marco Juffermans Marco Juffermans is CEO en founder van White Canvas Reputation Guards. Hij helpt mensen en bedrijven hun reputatie te managen.

Het principe is gebaseerd op het beïnvloeden van de eerste zoekpagina van Google door negatieve berichten naar beneden te laten zakken door nieuwe, positieve berichtgeving.
Lees meer over Marco Juffermans.