We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Warner Philips (Social Impact Ventures): 'De grote kansen liggen in de zorg en het onderwijs'

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 7 maart 2016
Een gesprek met Warner Philips die met Social Impact Ventures investeert in sociale ondernemingen. Ondernemingen die een maatschappeijk probleem aanpakken, maar dat doen in een commercieel model.

Bij een eerste closing vorig jaar was er 11 miljoen euro opgehaald, op dit moment al 14 en het streven is om op korte termijn op 30 miljoen euro te zitten.

In het gesprek gaat Warner in op wie die investeerders zijn en waarin ze investeren. De grote kansen liggen wat hem betreft vooral in de zorg en het onderwijs.

Of de grote oude corporates gaan overleven in deze nieuwe tijd waarin de maatschappij heel graag een duurzame toekomst ziet die eerlijk, schoon en vooral ook democratisch is?
Warner haalt Darwin aan: Het is niet de sterktste die overleeft, maar degene die zich het beste aanpast aan de veranderingen om zich heen.
 

Warner Philips

Warner Philips Warner Philips is een internationaal ondernemer en  investeerder met meer dan 18 jaar ervaring en sinds 2015 partner bij Social Impact Ventures.
Lees meer over Warner Philips.