We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Michael Pilarczyk: ‘levenscoach tussen business en boeddha’

Profile | Publicatie: 11 april 2016
De meesten zullen Michael Pilarczyk kennen als voormalig radio-dj en presentator voor TMF en RTL. Na een bewogen carrière als mediaondernemer begeleidt hij nu mensen op weg naar succes als 'personal performance teacher.' Dat zit volgens Pilarczyk ergens tussen "business en boeddha" – een zowel spiritueel als praktisch coach die geld verdienen en zweverigheid niet schuwt.

Die kennis deed hij op in Schotland bij de Amerikaanse miljonair en goeroe Dan Peña. "Door verkeerd beleggen en de financiële crisis had ik bijna 2 miljoen euro schuld", vertelt Pilarczyk. "Peña hielp mij om weer op de rit te komen en mijn nieuwe bedrijven en carrière op te zetten."

Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk Michael Pilarczyk is ‘personal performance teacher’, schrijver en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes. Hij helpt mensen om meer plezier, rust, succes en welvaart te ervaren in hun leven. Velen zullen hem ook herkennen als voormalig radio-dj en presentator voor TMF en RTL. 
Lees meer over Michael Pilarczyk.