We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Zarayda Groenhart (The Why Girl) over vrouwen met succes en denken aan John de Mol

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 26 maart 2016
Presentatrice en ondernemer Zarayda Groenhart helpt vrouwelijke ondernemers om hun dromen uit te spreken en waar te maken met 'The Why Girl'. "We zijn niet gewend om trots te zijn op onze successen”, zegt ze. En dat moet anders. "Ik verdien nu meer geld dan toen ik presenteerde, maar als ik dat zeg vinden mensen mij niet chique."

The Why Girl is uitgegroeid tot een populair mediaplatform, mede dankzij het openhartige verhaal over seksueel geweld dat Groenhart vertelt in haar gelijknamige boek. "Door open te zijn valt er een last van je af", aldus Groenhart, die inspiratiebronnen vindt in haar vader en in John de Mol. "Ik denk vaak aan John de Mol. Dan vraag ik me af wat hij zou doen als hij nu een nieuw mediabedrijf zou opbouwen."

Zarayda Groenhart

Zarayda Groenhart Zarayda Groenhart presenteerde voor BNN programma’s zoals Try before you die’ en ‘Spuiten en slikken. Ze begon een eigen online talkshow ‘The why girl’ en schreef de gelijknamige autobiografische roman over de impact van seksueel geweld. 
Lees meer over Zarayda Groenhart.