We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Merlin Melles (Founders Carbon Network) over exclusief netwerken op het hoogste niveau

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 20 mei 2016
PROFILE - Ze noemen haar wel eens plagend, - maar ook met ontzag - 'moerderkloek' of 'hare majesteit'. Zakenvrouw Merlin Melles is de oprichter van Founders Carbon Network, een zeer exclusieve netwerkclub voor bekende Nederlandse ondernemers. Er komen maar maximaal vijfhonderd ceo's door de ballotage. En allemaal op basis van het warme netwerk van Melles. "We hebben elk jaar een nieuwe lichting en er gaan ook mensen af", zegt Melles, die zeer discreet is over haar 'follower base'.

"Je moet het zien als een prachtige gouden (vis)vijver", zegt de ondernemer. – En daar betalen ondernemers graag behoorlijke winstpercentages voor. Melles regelt namelijk alles voor haar netwerk: van kaartjes voor een uitverkocht concert van Adele en last-minute trouwdagcadeau’s (voor vergeetachtige partners) tot butlers en privédokters.

Merlin Melles

Merlin Melles Merlin Melles is de oprichter van Founders Carbon Network, een exclusieve netwerkclub voor zo’n vijfhonderd bekende Nederlandse ondernemers. Ontstaan vanuit het persoonlijke netwerk van Melles. Lid worden kan alleen op uitnodiging.  
Lees meer over Merlin Melles.