We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Arie Boomsma over nederigheid en ambitie: 'Ik durf nu te dromen over meer Vondel Gym-vestigingen'

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 10 mei 2016
Presentator, schrijver en ondernemer Arie Boomsma heeft iets nederigs, maar is tegelijkertijd enorm ambitieus. "Ik ben gehecht geraakt aan die paradox", vertelt hij op 7 Ditches. "Ik ben ijdel, maar wil ook de maatschappij helpen. Ik vind het fijn als ik niet te plaatsen ben."

Daarom maakt Boomsma niet alleen spraakmakende, naar eigen zeggen "echte" televisieprogramma’s, maar is hij ook de eigenaar van sportschool Vondel Gym. "Iedereen kan lid worden, er is geen inschrijfgeld en je kunt zo weer van je abonnement af", aldus Boomsma, die recent een tweede vestiging opende. Samen met zijn broer schreef hij bovendien een boek over de excuses die we verzinnen om niet te gaan sporten. En hoe je dan in beweging komt. "Ik durf nu te dromen over meer Vondel Gym-vestigingen, zelfs in het buitenland. Maar die nederigheid moet erin blijven."

Arie Boomsma

Arie Boomsma Hij presenteert, schrijft blogs en boeken en is het gezicht van opvallende programma’s zoals Uit de Kast en Hij is een Zij.
Arie Boomsma is bovendien eigenaar van een eigen sportschool: Vondel Gym.
Lees meer over Arie Boomsma.