We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

In gesprek met Mark Boelhouwer over Ricoh Open

Thought Leaders | Publicatie: 15 juni 2016
Mark Boelhouwer verscheen al een aantal malen voor de camera's van 7 Ditches. We spraken hem nu over Ricoh Open, het tennis grastoernooi in Rosmalen dat dit jaar door Ricoh wordt gesponsord.

Waarom doet Ricoh dit en hoe gaat het met Ricoh? Hoe is het gesteld met het nieuwe werken en lukt het Ricoh om zich in dat umfeld te profileren als kennispartner in plaats van de oude 'printer leverancier'?
Ronnie Overgoor praat erover met de CEO van Ricoh Nederland, Mark Boelhouwer.

Mark Boelhouwer

Mark Boelhouwer Chief Executive Officer van Ricoh Nederland B.V. en verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur. Mark Boelhouwer richtte zich eerder als Director Strategy & Operations binnen de Managing Board van Ricoh Nederland primair op de implementatie en operationalisering van de strategie, het versterken van de marktpositie en het vergroten van Ricoh’s slagkracht.

Bij Ricoh Americas Corporation is Mark als Vice President Strategic Marketing nauw betrokken geweest bij de transitie naar een meer Services-georienteerde organisatie en het leveren van it- en documentgerelateerde diensten.
Lees meer over Mark Boelhouwer.