We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Nicky Hekster (IBM) is een Watson adept. Waarom?

Thought Leaders | Publicatie: 9 juni 2016
Nicky Hekster is IBM Watson ambassadeur en adept. Waarom is dat en wat maakt die Watson computer zo bijzonder?

Ronnie Overgoor praat met Nicky over de impact op zaken als zorg en werk als computers meer en meer kunnen verwerken. We stikken straks van de data, maar wie kan daar beter informatie van maken dan een hele intelligente computer? Maar is dat alleen goed of kleven daar ook risico's aan?

Nicky Hekster

Nicky Hekster Gedurende zijn 28-carrière bij IBM heeft Nicky Hekster vele functies bekleed, van deskundige op het gebied van supercomputers en Grid Computing tot en met Autonomic Computing. Daarbij is hij een aantal jaren werkzaam geweest aan het IBM Design Center for On Demand Business te Montpellier, Frankrijk.

Sinds 2006 is hij Technical Leader Healthcare & Lifesciences, waarbij hij zich concentreert op conceptie, ontwerp en validatie van oplossingen voor de uitdagingen in de sector. Zijn expertise omvat onder meer de IBM Watson computer en in het bijzonder de toepassing ervan op Gezondheid, Zorg en Levenswetenschappen.
Lees meer over Nicky Hekster.