We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Rob Versteeg (Holland Watch Group): 'Horloge is een emotioneel product'

ShopDoc | Publicatie: 10 juni 2016
Holland Watch Group (HWG) is een (online) retailer van horloges, horlogebanden en -accessoires, klokken en sieraden met de focus op de Europese Unie en heeft een jaaromzet van 5 miljoen euro.

Merken van Holland Watch Group zijn o.a. Horloge.nl, Horloge.be, Montre.be, Reloj.es, Orologio.it, Relogios.pt,Mastersintime.com en Squiggly.com. 

Onze reporter Godfried de Vries praat met de eigenaar van HWG, Rob Versteeg. Over zijn 'domeinen beleid' en over de spanning tussen on- en offline. Over de plannen om meer fysieke winkels te openen, maar ook over zijn online ambities.
En over het spel met Google om te zorgen dat je op de juiste manier gevonden wordt door klanten.

Een portret van een retailer die het spannende spel speelt tussen off- en online.

ShopDoc wordt gemaakt in samenwerking met De Ondernemer, een initiatief van De Persgroep Nederland.

Rob Versteeg

Rob Versteeg Nadat eigenaar Rob Versteeg in de jaren ’90 in de sportschool een man met twee Swatch horloges om tegenkwam die gepassioneerd vertelde over het merk, raakte hij geïnteresseerd in deze bijzondere Zwitserse horloges. Gecombineerd met zijn ondernemersgeest resulteerde dit in de oprichting van het bedrijf Squiggly Trading. De website Squiggly.com staat geheel in het teken van alles Swatch. Zelfs de naam Squiggly is afgeleid van een Swatch (het model LR104).
In 2006 werden de activiteiten van Squiggly Trading uitgebreid met de site Masters in Time.com die snel uitgroeide tot een wereldwijd opererende online horloge retailer.

Bron: HWG
Lees meer over Rob Versteeg.