We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Ronald Egas (Werkspot) over zijn klussenplatform voor mensen met ‘twee linkerhanden’

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 30 augustus 2016
PROFILE -  Een platform voor mensen met twee linkerhanden: Werkspot. “Een website waar je klussen kunt uitbesteden”, van reparaties tot verbouwen of tuinieren”, vertelt ceo Ronald Egas.  “Het zijn vakmannen en een enkele vrouw, ruim 7000 bedrijven zijn aangesloten bij ons platform.

Plaats je een klus, dan krijg je drie offertes. “Werkspot doet de marketing voor de klussers, laat consumenten gratis klussen plaatsen en zorgt voor review van het werk dat wordt gedaan met beoordelingen en checks.”

Egas grijpt ook in als er dingen mis gaan tussen de klusser en de consument. “Voor de toekomst denken we ook aan een garantieregeling.” Werkspot verdient aan het feit dat klussers “strippenkaarten” kopen om op klussen te kunnen reageren. “Afgelopen jaar werden er ruim 300.000 klussen geplaatst.”

Ronald Egas

Ronald Egas Ronald Egas is sinds 2012 de CEO van Werkspot.nl, een website voor klusaanbestedingen. Egas werkte daarvoor bij gadgetsite Tweakers.net waar hij de omzet met meer dan 300 procent liet groeien.
Lees meer over Ronald Egas.