We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Frank Veldhof over het belang van eten en drinken: 'De brandstof voor je medewerkers'

Thought Leaders | Publicatie: 29 juli 2016
Tijdens Ricoh Open in Rosmalen sprak Ronnie Overgoor met Frank Veldhof, operationeel directeur Hutten Catering.

Over gastvrijheid, over de hoeveelheid eten die we met zijn allen weggooien en wat hij daaraan doet, en over het belang van goed eten en drinken voor de werkende mens.

Frank Veldhof

Frank Veldhof Frank Veldhof is al sinds zijn jonge jaren actief in de wereld van catering en gastvrijheid. Door een avondstudie bedrijfskunde en verschillende managementfuncties bij o.a. de ABN AMRO, het Ministerie van Defensie, de Universiteit van Leiden en als ondernemer voor Horeca Manager, is hij sinds 2012 operationeel directeur Hutten Business Catering en Hospitality Services
Lees meer over Frank Veldhof.