We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Thérèse en Jonnie Boer (De Librije): 'We zijn wel druk, maar het is ons leven'

Thought Leaders | Publicatie: 11 juli 2016
In opdracht van ABN AMRO MeesPierson en in samenwerking met LVB Networks ging 7 Ditches TV presentator Ronnie Overgoor voor het platform Financial Focus in gesprek met Jonnie en Thérèse van De Librije in Zwolle.

Insteek van het gesprek: … over balans werk en privé.

Jonnie en Thérèse Boer zijn altijd samen bezig met ondernemen. Bovendien doen ze dat op tijden waarop anderen juist van hun vrije tijd genieten. Hoe combineren zij zakelijk en privé? En waar moet je op letten wanneer je samen met je levenspartner in zaken gaat?

Jonnie Boer

Jonnie Boer Jonnie Boer (1965) is de internationaal bekende chef-kok en tevens eigenaar van toprestaurant De Librije in Zwolle. Hij is getrouwd met Thérèse, tevens eigenaar, sommelier en gastvrouw in De Librije.
Lees meer over Jonnie Boer.

Thérèse Boer

Thérèse Boer Thérèse Boer-Tausch (1971) is vinoloog en samen met haar man Jonnie Boer eigenares van het toprestaurant De Librije in Zwolle. Het restaurant dat ze samen met Jonnie in 1993 overnam. Binnen De Librije is ze sommelier en gastvrouw.

 
Lees meer over Thérèse Boer.