We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Vivienne van Eijkelenborg (Difrax): 'Je moet er voor je omgeving zijn, als persoon en als bedrijf'

Thought Leaders | Publicatie: 28 augustus 2016
In opdracht van ABN AMRO MeesPierson en in samenwerking met LVB Networks ging 7 Ditches TV presentator Ronnie Overgoor voor het platform Financial Focus in gesprek met Vivienne van Eijkelenborg van Difrax.

Insteek van het gesprek: … over verantwoord ondernemen

Van Eijkelenborg steunt met Difrax initiatieven als de Stichting Free a Girl. Ook wordt uitsluitend zaken gedaan met bedrijven die verantwoord ondernemen. Waarom is maatschappelijk ondernemen zo van belang? En hoe besluit je welke goede doelen je gaat steunen?
 

Vivienne van Eijkelenborg

Vivienne van Eijkelenborg Vivienne van Eijkelenborg (1967) is directeur en eigenaar van Difrax. Dat bedrijf werd door haar ouders opgericht en produceert babyproducten als fopspenen, flessen en kinderservies. Van Eijkelenborg nam in 1999 het bedrijf over en bouwde de onderneming uit door in te zetten op eigen productontwikkeling en een internationale focus. Ze werd in maart 2016 uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar 2016.
Lees meer over Vivienne van Eijkelenborg.