We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

John Fentener van Vlissingen: 'Familiebedrijven ondernemen met eigen geld'

Thought Leaders | Publicatie: 13 juli 2016
In opdracht van ABN AMRO MeesPierson en in samenwerking met LVB Networks ging 7 Ditches TV presentator Ronnie Overgoor voor het platform Financial Focus in gesprek met John Fentener van Vlissingen.

Naast een open gesprek over zijn eerste stappen in het ondernemerslandschap en zijn bedrijf nu, praat Ronnie met name over het thema familiebedrijven.

Fentener van Vlissingen is initiatiefnemer van de Familiebedrijven Award. Waarom zijn dit soort bedrijven zo van belang voor de Nederlandse economie? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf in de familie blijft? En wat als je kind niet wil of kan?
 

John Fentener van Vlissingen

John Fentener van Vlissingen John Arthur Fentener van Vlissingen (1939) is een van Nederland bekendste zakenmannen. Hij behoort tot de rijkste Nederlanders met een geschat eigen vermogen van zo'n € 5,5 miljard.

Zijn bedrijf BCD Group begeeft zich in de resibranche en bestaat uit BCD Travel, Travix, Park ’N Fly, Airtrade en Parkmobile International

BCD Holdings zit in bijna 100 landen met zo'n 13.000 medewerkers en een totale omzet van ruim 20 miljard Dollar.
Lees meer over John Fentener van Vlissingen.