We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Jasper Anderluh (DEGIRO): 'Steeds meer mensen leren het merk DEGIRO kennen'

Geldzaken, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 27 september 2016
[GELDZAKEN] In het aantal transacties is DEGIRO de grootste broker van Nederland. Maar daar houdt het voor Jasper Anderluh van 'de goedkoopste broker van Nederland' niet op. Het streven? Toetreden top de top vijf van Europa. Anderluh spreekt gepassioneerd over de formule van DEGIRO.

De goedkoopste broker van Nederland, hoe kan dat? Anderluh: 'Een klein voorbeeld. Een partij als Binck heeft toch driehonderd mensen in de IT werken, wij dertig. Maar we maken wél allebei onze eigen systemen. Stabiel en goed. Dat merk je terug in prijs.' 

Jasper Anderluh

Jasper Anderluh Jasper Anderluh studeerde Elektrotechniek en richtte zich al in de laatste jaren van deze studie volledig op de financiële wereld. Anderluh studeerde af bij de kwantitatieve researchgroep van AOT N.V. en promoveerde in de Financiële Wiskunde aan de TU Delft. 2,5 jaar geleden richtte hij - samen met vier andere oud-Binckmedewerkers - online broker DEGIRO op. Deze fintech-startup doet veel stof opwaaien in de financiële wereld.

Wat is DEGIRO?
Dit is 'de goedkoopste broker' voor particuliere beleggers, aldus DEGIRO. Een online beleggingsplatform voor alle type beleggers. DEGIRO stelt haar klanten in staat om tegen ongekend lage tarieven wereldwijd te beleggen.
Lees meer over Jasper Anderluh.