We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Rogier van Camp (leapp): 'Apple is heel blij met leapp'

ShopDoc | Publicatie: 9 september 2016
Rogier is oprichter en CEO van leapp (een anagram van Apple). Hij richtte het bedrijf op in 2011. Leapp ‘refurbisht’ Apple producten. Dat wil zeggen dat producten van Apple een tweede leven krijgen met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie. Maar dan tegen een aantrekkelijke korting.

Begonnen als pure online speler doet leapp inmiddels 60% van haar omzet via haar 22 fysieke winkels in Nederland, Duitsland en België.

Apple is inmiddels zeer te spreken over leapp. Ze zorgt er voor dat producten niet weggegooid worden en heeft daarmee een positieve invloed op het milieu. En daarnaast zorgt ze voor nieuwe klanten die na aanschaf van het product ook meer Apple producten en diensten aan gaan schaffen.

Over zijn bedrijf, zijn verdere ambities en de deal die hij met Sennheizer sloot praat CEO Rogier van Camp in deze nieuwe aflevering van ShopDoc in samenwerking met de Persgroep Nederland en De Ondernemer.

 

Rogier van Camp

Rogier van Camp Rogier van Camp is sinds 2011 CEO van leapp. Het bedrijf dat Apple producten refurbisht. 
Hij komt uit een ondernemersnest, het ondernemen is hem met de paplepel ingegoten, zo meldt hij op Sprout.
Op 7 Ditches TV praat reporter Godfried de Vries met hem over zijn retailconcept leapp.
Lees meer over Rogier van Camp.