We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Ben Tiggelaar: 'Ondernemers willen beïnvloeden, dus is psychologie van belang'

Thought Leaders, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 1 november 2016
Op 29 november 2016 vindt het allereerste 'Psychologie in één Dag' seminar van Ben Tiggelaar plaats. In de opname van dit webinar dat op 31 oktober plaatsvond licht Ben een tip van de sluier op en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Hoe neem je betere beslissingen, hoe krijg je je team mee en hoe kun je beter samenwerken. Psychologische inzichten kunnen hierbij, volgens Ben, enorm helpen.

Kijk hier dus de opname van het webinar terug en als je geïnteresseerd bent in het seminar dan vind je hier meer informatie.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien.
Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.
Lees meer over Ben Tiggelaar.