We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Tom Barten (Oprichter Changing Life): 'Het gaat om stabiliteit. Mentaal en spiritueel.'

Timeline, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 15 december 2016
 TIMELINE – Voor fitgirls en fitboys. Voor mensen met het perfecte lijf óf nog niet. Voor iedereen die zich 'lekker' wil voelen: in shape en mindfull. Oprichter van Changing Life Tom Barten wil in positieve zin het leven van veel mensen veranderen en anderzijds aanvoerder zijn van verandering in de gehele maatschappij. In deze aflevering staat het verhaal van Tom centraal.

De sleutel tot een fitte levenstijl 
Op de website van Changing Life Hub staat 'alles onder één dak om de beste versie van jezelf te worden'. Maaltijden (Doormeals), kleding (FRVR), fitnessproducten (FORE Lifestyle), een gym, coaches en, waar het misschien wel allemaal mee begon, een Personal Body Plan op maat. Een platform dat mensen helpt om te transformeren? Tom: “Gedrag, voeding, training en herstel. Dat is de basis geweest van mijn bedrijf. Die elementen stonden centraal. Maar wat voor mij werkt, hoeft niet voor iedereen te werken.” 
 
Fit zijn is één van de onderdelen van een gezonde levenstijl. Tom: “Het gaat ook om het vinden van harmonie. Voor mij gaat het om stabiel zijn. Mentaal en spiritueel.” Tom wil dat je ook bezig bent met het ‘waarom’. Waarom wil je veranderen? Waarom begin je aan de ontdekkingsreis naar jezelf?

One-stop-shop 
Het creëren van een one-stop-shop is zijn doel én dit platform internationaal verspreiden. “Je kunt hier alle tools kiezen die je nodig hebt in je leven. Wij willen de early-adaptors bereiken, zodat zij het verder kunnen delen.” Kijk de hele aflevering.

Tom Barten

Tom Barten Tom Barten (CEO at Changing Life). Op de website lees je: 'Changing Life is op 4 september 2006 ontstaan, de dag dat Tom Barten zijn leven besloot te veranderen. Changing Life heeft als levensfilosofie een tweeledige betekenis: enerzijds willen wij in positieve zin elke dag mensenlevens veranderen en anderzijds is het leven constant aan verandering onderhevig. Wij willen iedere dag een levens veranderende impact hebben.' 
Lees meer over Tom Barten.