We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bert Hagendoorn (Consultant for Creative Agencies): 'Samen met een bureau het verhaal zo scherp mogelijk krijgen'

Timeline, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 22 november 2016
TIMELINE - 'The sky is the limit!' Bert Hagendoorn weet hoe belangrijk het is om met positioneren bezig te zijn. Hij helpt leading creative, digital agencies een handje door te adviseren, te initiëren en te verbinden.

Bert geeft ons een kijkje in zíjn bureauwereld. Wil je weten wat er speelt in de digital en creatieve bureauwereld? Dan is dit jouw man. Ontwikkelingen, innovatie en verschuivingen in deze sector? Hagendoorn zit er met zijn neus bovenop: “Het leukste aan mijn vak? Daadwerkelijk een bijdrage leveren zodat de bureaus waar ik mee samen werk de volgende stap kunnen zetten."

Internationaal een podium creëren
Hoe zet Nederland zich op de kaart? Bert: "Een van de mooiste dingen die nu gaande zijn, is dat we bezig zijn, in samenwerking met de HvA, om een master Digital Design op te zetten. Als dat van start gaat, kunnen we de toptalenten in binnen- en buitenland verder opleiden tot global level players."

Zijn missie? Nederland breder op de (design en digital) kaart zetten. 

 

Bert Hagendoorn

Bert Hagendoorn Als specialist in positionering en communicatiestrategie helpt Bert Hagendoorn het verhaal te vertellen van leading digital, design en creatieve agencies. Het doel? Het bureau in kwestie verder brengen. Hagendoorn: "Ik hou ontwikkelingen in de markt in de gaten en heb een groot netwerk. Ik kijk op een frisse, onafhankelijke manier naar het bureau en ben bruggenbouwer tussen bureaus, partners en opdrachtgevers."

Daarnaast is Bert Hagendoorn founder van Dutch Digital Design. Een groep designers en agencies delen kennis, ervaring, werk en hun kijk op Dutch Design met de wereld. Hij brengt met dit initiatief alleen het allerbeste digitaal design uit eigen land onder de aandacht in binnen- en buitenland.

Via zijn Linkedin-profiel komen we te weten dat Hagendoorn een groot, creatief netwerk heeft in binnen- en buitenland. Hij heeft kennissen, collega's en vrienden in de digitale sector, maar Hagendoorn is vooral een bruggenbouwer. Hij brengt organisatie, agencies en individuen samen.  
Lees meer over Bert Hagendoorn.