We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Geesje Mosies

https://www.7dtv.nl/foto/7ditches_geesjemosies.jpg Na haar studie Bestuurskunde in Leiden vervulde Geesje diverse projectmanagement functies bij de overheid en het bedrijfsleven. De laatste jaren was ze senior consultant bij IT bedrijf LogicaCMG. Het idee voor Hoooked Zpagetti ontstond in 2008 toen ze zag hoeveel restmateriaal er wordt weggegooid in de kledingindustrie. Het materiaal wordt door haar opgekocht, in dikke slierten gesneden en gei╠łmporteerd. Geesje begon haar bedrijf in een garagebox, maar Hoooked Zpagetti bleek zo’n succes dat ze al snel met een aantal medewerkers verhuisde naar een grote bedrijfsruimte in Den Haag. Momenteel bestaat Hoooked uit een webwinkel, een groothandel een productiecentrum en een import- en export bedrijf.

Eind 2012 won Geesje de Red’s Hot Women of the Year Award, omdat zij met haar bedrijf een ware haak- en breirage heeft ontketend in Europa en in Amerika. Daarnaast is zij

begin 2013 door The NEXTWOMEN100 uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke zakenvrouwen van Nederland. 
 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 11 maart 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten