We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Marja Ruigrok

https://www.7dtv.nl/foto/marjaruigrok.jpg Bron: Website Ruigrok NetPanel

Op de middelbare school droomde ik al van een eigen bureau. Toen dacht ik nog directeur van een reclamebureau te willen worden, maar daar bleek ik veel te nieuwsgierig voor. En dus werd het onderzoek. In 1991 begon ik alleen en nu zijn we met een mooi gemengd gezelschap met eigen expertises en eigenschappen.

Ik ben dol op mensen het hemd van hun lijf vragen, ik ben gespecialiseerd in marketingvraagstukken, in retail en in Amsterdam. Daarnaast zie ik netwerken als een hobby en word ik blij als ik mensen en projecten aan elkaar kan koppelen. Tot slot probeer ik de nieuwe ontwikkelingen om me heen in de gaten te houden en actief mee te doen.

Naast mijn activiteiten voor Ruigrok | NetPanel zit ik namens de VVD in de gemeenteraad van Amsterdam en sinds september 2010 ben ik samen met mijn broer eigenaar van Headline Integrated Communication.

Deze profiel informatie is gepubliceerd op 29 maart 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten