We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Jan Aalberts

https://www.7dtv.nl/foto/7ditchestv_janaalberts.jpg Jan Aalberts (23 december 1939) is oprichter, President & CEO van Aalberts Industries, een fabrikant van machineonderdelen en een grote speler op het gebied van warmte- en oppervlaktebehandeling en producten op het gebied van Flow Control. Aalberts Industries is met een omzet van ruim € 1,7 miljard (2010) en 12.500 werknemers wereldwijd uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming.

Hij is lid geweest van de Raad van Commissarissen van verschillende Nederlandse ondernemingen.
Jan Aalberts werd in 2004 en 2010 door de Vereniging van Effectenbezitters uitgeroepen tot beleggerstopman van het jaar en heeft in het jaar 2000 de onderscheiding Officier in de Orde van Oranje Nassau ontvangen.

Op 31 oktober 2011 maakte Jan Aalberts bekend dat hij na 26 april 2012 de dagelijkse leiding van Aalberts Industries en haar dochterondernemingen aan Wim Pelsma overdragen. Pelsma is nu Chief Operating Officer bij Aalberts Industries. De heer Aalberts blijft bij de onderneming als President en zal zich richten op zaken die buiten het terrein van de dagelijkse leiding gelegen zijn.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 9 april 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten