We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Koen Beentjes

https://www.7dtv.nl/foto/Koen_Beentjes.jpg Koen is tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 28 april 2009 benoemd tot statutair bestuurder van BinckBank voor een periode van vier jaar met verantwoordelijkheid voor Retail, Savings & Investment Management, ICT Exploitatie & Beheer, Human Resources en TOM.

Koen is registeraccountant en heeft een internationale carrière van ruim 20 jaar bij de ING Groep en haar voorgangers. Aan het begin van zijn carrière was hij met name actief op het gebied van Finance & Control bij dochterondernemingen van de ING Groep. In 1994 werd hij verantwoordelijk voor de acquisitie van buitenlandse retailbanken voor de ING. In 1998 trad hij toe tot het Bestuur van de Allgemeine Deutsche Direktbank AG in Frankfurt am Main, Duitsland. Na zijn terugkeer naar Nederland werd Koen ultimo 2002 benoemd tot general manager van ING Card.

Deze profiel informatie is gepubliceerd op 17 april 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten