We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Henk Keilman

https://www.7dtv.nl/foto/henkkeilman.jpeg (via Wikipedia)

Henk Keilman is een bekende Nederlandse ondernemer en investeerder.

Als Keilman na school naar India vertrekt komt hij erachter dat hij aanleg heeft om te ondernemen. Daarvoor is Keilman in jaren 1982 tot en met 1984 voorzitter en zakelijk adviseur van de Stichting Iskcon, de Hare Krishna-beweging in Nederland. In 1985 begint hij samen met een partner het bedrijf Computer Express dat snel groeit maar uiteindelijk na drie jaar failliet wordt verklaard.
Nadien start hij in 1986 Holland Trust, dit bedrijf verleent financiële en administratieve diensten aan multinationals. Hiermee wordt Keilman miljonair; dankzij een provisie verdient hij een miljoen gulden.

In de jaren negentig richt hij de investeringsmaatschappij RIG Investments op. In 1998 verkoopt hij het Amerikaanse telecombedrijf MTC. Hiermee verdient hij 200 miljoen euro. Nog steeds investeert Keilman in bedrijven. Met name mediabedrijven en bedrijven die zich bezighouden met technologie en duurzame energie hebben zijn voorkeur.

Op 5 oktober 2012 werd RIG Investments failliet verklaard.

Deze profiel informatie is gepubliceerd op 14 juni 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten