We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Jan Maarten Slagter

https://www.7dtv.nl/foto/Jan_Maarten_Slagter.jpeg Jan Maarten Slagter (Leiden, 9 augustus 1969) is een Nederlandse journalist en belegger. Hij is directeur van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB).

Sinds 1 oktober 2007 is Jan Maarten Slagter de directeur van de Vereniging van Effectenbezitters waar hij Peter Paul de Vries is opgevolgd. In dienst van de VEB behartigt

Jan Maarten Slagter de belangen van voornamelijk kleine beleggers.

Jan Maarten Slagter studeerde rechten in Leiden en was in zijn studietijd een jaar voorzitter van studentenvereniging ALSV Quintus. Daarna heeft hij vier jaar gewerkt als advocaat op het gebied van fusies en overnames bij Loeff Claeys Verbeke. In 1998 is hij overgestapt van de advocatuur naar de media en is in dienst getreden als redacteur bij het Financieele Dagblad.

Voor deze krant is Jan Maarten Slagter vanaf 2004 gestationeerd geweest als correspondent in Londen.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 14 juni 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten