We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Adjiedj Bakas

https://www.7dtv.nl/foto/AdjiedBakas.jpg “Alleen tegenwind brengt een vlieger omhoog!”

Trendwatcher Adjiedj Bakas is eigenaar en boegbeeld van Trend Office Bakas. Hij is een internationaal veelgevraagd spreker op congressen, strategiesessies en andere oploopjes. Hij geeft zo’n tweehonderd lezingen per jaar. Bakas (1963) is provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”.

Duizendpoot

Bakas schrijft boeken, geeft lezingen en is een veelgevraagd gast in de media. De titels die hij uitbracht verschenen in het Engels, Nederlands, Zweeds, Chinees en Portugees. En binnenkort komt zijn eerste Duitse boek uit (Deutschland rechnet ab), over de toekomst en rol van Duitsland in Europa). Ook van zijn hand zijn de bestsellers The Future of Food, De Staat van Morgen, The End Of Privacy,De Toekomst van Gezondheid en De Toekomst van Werk. Dit jaar verschijnen de volgende titels van zijn hand: Plenty, megatrends water, energie en grondstoffen, The State of Tomorrow enDeutschland rechnet ab.
 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 30 juli 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten