We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Kees Schafrat

https://www.7dtv.nl/foto/keesschafrat_7ditchestv.jpg In het heetst van de crisis kocht hij meerdere boekhandels op. Kees Schafrat (1962, Limburg) is niet alleen een fervent lezer, maar ook zanger, producent van luisterboeken en directeur van de Twentse boekhandel Broekhuis.

Een boekhandelaar bij uitstek als zoon van de eigenaresse van de Noord-Limburgse Boekhandel in Gennep. Na het atheneum volgde hij een opleiding boekhandel en uitgeverij in Amsterdam.

Kees begon zijn carrière in 1985 als assistent-bedrijfsleider bij Boekhandel De Vries te Haarlem, maar wist zich al snel op te werken tot directeur van een boekhandel in Leiden.

Zijn ondernemersbloed bracht Kees in 2006 tot de oprichting van adviesbureau Boekvisie, een conglomeraat van boekverkopers en uitgevers die de rendementen in de handel wilden verbeteren.

Met meer dan twintig jaar ervaring kent Kees Schafrat alle facetten van het handelen in literatuur. Hij begeleidde overnames en coacht jonge boekhandelaren. Sinds 2009 is hij daarnaast directeur van Boekhandel Broekhuis.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 26 augustus 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten