We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Hubert Deitmers

https://www.7dtv.nl/foto/hubertdeitmers_7ditchestv.jpg Hubert Deitmers (1962, Eindhoven) is medeoprichter en -eigenaar van participatiemaatschappij Van den Ende & Deitmers, die hij sinds 2006 bestiert met compagnon Joop van de Ende. 

Het bedrijf investeert groeikapitaal in veelbelovende Europese (groei)bedrijven met een focus op ‘digitale media & marketing’, ‘online commerce & services’ en ‘mobile’, waaronder bedrijven als Eyeworks, Spil Games, Smartclip en Hyves. 

Bij dat laatste bedrijf was Deitmers voorzitter van de Raad van Commissarissen tot de overname van het sociale netwerk door TMG in 2010.

Deitmers is een ondernemer in hart en nieren als medeoprichter van venture capital bedrijf Solid Ventures, bestuursvoorzitter van Stichting Jong Ondernemen en Stichting LOEY en lid van de Raad van Commissarissen van Nyenrode New Business School.

De investeerder was tot 2005 betrokken bij televisiemaatschappij Endemol, als lid van de Raad van Bestuur. Hier was hij onder meer verantwoordelijk voor de internationale uitbreiding, dat ook vorm kreeg dankzij via talloze overnames. 

Deitmers begon zijn carrière bij Atlas Venture, een van de eerste Nederlandse venture capital-maatschappijen. Hij studeerde technische bedrijfskunde aan de Universiteit van Eindhoven.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 4 september 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten