We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Igor Kluin

https://www.7dtv.nl/foto/Igorkluin_7ditchestv.jpg Igor Kluin (1973) is de oprichter van adviesbureau Qurrent Renewable Energy (QRE), een initiatief dat zich sterk maakt om duurzame energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor het grote publiek. Daarvoor ontwikkelde het bedrijf onder meer de Qbox, een apparaatje dat het energieverbruik in huis analyseert en terugdringt en waarmee energie kan worden gedeeld.

In 2007 won QRE met Qbox de ‘Postcode Lottery Green Challenge’ met onder anderen Richard Branson (CEO Virgin Group) in de jury. Voor QRE was Kluin eigenaar van reclamebureau De Reclame Divisie en mede-oprichter van een softwarebedrijf.

​De serieondernemer werkte voor Amnesty International, is actief voor lobbygroep Decentraal Duurzaam.nl en columnist bij het Financieele Dagblad.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 september 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten