We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Maarten van den Biggelaar

https://www.7dtv.nl/foto/Maartenvandenbiggelaar_7ditchestv.jpg Multi-ondernemer Maarten van den Biggelaar is oprichter van Bigglab, een adviesbureau dat zich sinds 2006 bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe bedrijven, diensten en producten. Hij was CEO van Hachette Filipacchi Media (voormalig Quote Media), waar hij Quote magazine opzette. Van den Biggelaar is nog steeds betrokken als adviseur van het bedrijf.

Van den Biggelaar was bovendien een van de oprichters van internetaanbieder Planet Internet en betrokken bij de wording van muziekkanaal The Box in 1996. Het station werd in 2001 verkocht aan het Duitse Viva Media AG.

Als rasondernemer is hij ook niet te beroerd om fouten toe te geven, waar het project Veronica Nieuws Radio (1995), in samenwerking met televisiestation Veronica, al na een jaar strandde. Van den Biggelaar studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

​Als student maakte hij furore als oprichter van café’s Dansen bij Jansen en Eerste Klas op het perron van Amsterdam Centraal.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 september 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten