We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Martien van Winden

https://www.7dtv.nl/foto/Martienvanwinden_7ditchestv.jpg Martien van Winden (1957) is oprichter en beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch, waar hij sinds 2006 aan het roer staat. Van Winden is ruim dertig jaar actief als belegger en bekleedde diverse directiefuncties op dit gebied, waaronder bij Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers.

In 2000 publiceerde hij het boek “Rijk Blijven” over de geschiedenis van de Nederlandse economie. Hierin waarschuwde Van Winden voor het irrationele kuddegedrag van beleggers en pleitte voor het ruilen van aandelen in obligaties. In 2001 volgde het boek “Nederland De schatkist van Europa”, over het wel en wee van de Europese eenwording en de introductie van de euro, inclusief de gevaren van het ’euro-experiment.’ In 2010 verscheen het meest recente boek "De Financiële Canon van Nederland".

Van Winden is gastdocent strategisch Management aan de Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en opleidingscentrum De Baak.

​Hij volgde een MBA aan de Universiteit Nijenrode en is lid van de Accreditatiecommissie van DSI (Dutch Securities Institute).
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 september 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten