We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Adriaan Hendrikse

https://www.7dtv.nl/foto/1_Adriaanhendrikse_7ditchestv.jpg Adriaan Hendrikse (1969) is directeur en de juridische man van NPEX, de MKB beurs van Nederland. NPEX is een alternatief handelsplatform (online beurs) voor effectenhandel. Het bedrijf stelt zich ten doel effecten van beleggers en bedrijven gemakkelijker, sneller en goedkoper te verhandelen.

NPEX is ontstaan uit een samenwerking met het Holland Financial Center (HFC), De Nederlandsche Bank (DNB), de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en het Ministerie van Financiën. Hendrikse is verantwoordelijk voor de algemene en juridische zaken binnen NPEX.

‚ÄčNa zijn studie rechten in Groningen werkte hij als advocaat in Den Haag en als jurist bij Euronext. Bij handelshuis LCHClearnet was Hendrikse bovendien verantwoordelijk voor afwikkeling van de effectentransacties op de beurzen van Euronext Amsterdam en Brussel.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 september 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten