We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bill van der Valk

https://www.7dtv.nl/foto/billvandervalk.jpg Bill - Billy - van der Valk (1986) is de jongste hoteldirecteur van Nederland en telg uit de bekende hotelfamilie. Op 19-jarige leeftijd kreeg hij de leiding over een gloednieuwe hotel langs de A12 bij Nootdorp. Hij stelde een aantal managers aan om hem te helpen 150 man personeel te bestieren, maar inmiddels duld de ondernemer niemand meer boven zich. 

En met succes, vorig jaar draaide hij zijn beste omzet ooit. Dat komt ook door het restaurant in het hotel. ‘Ik wilde de consument weer verrassen. ‘Dus niet de kers op de appelmoes, maar wél zelfgemaakte appelcompote met framboos', verklaarde hij op een van de evenementen waar Van de Valk spreekt. Met die omzet hoopt hij bovendien de lening voor het hotel, die hij kreeg van zijn opa, zo snel mogelijk terug te betalen.

Bill volgde een opleiding aan de hotelschool en zegt altijd al in de familiebranche te hebben willen werken. Echt gemotiveerd raakte hij door 30 kilo af te vallen dankzij veel sporten, waaronder hardlopen en boksen.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 5 oktober 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten