We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Heleen Dura van Oord

https://www.7dtv.nl/foto/HeleenDuravanOord.jpg Heleen Dura van Oord (1972) werd dit jaar uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar. Ze is oprichter van online advertentiebedrijf DQ&A Media Group en investeringsmaatschappij Peak Capital. Heleen was bovendien betrokken bij de oprichting van de Leading Online Entrepreneur of the Year Awards (LOEY) en Online Tuesday, het event voor de online-industrie in Nederland.

De bezig bij investeert ook in de maatschappij als investeerder in onder meer het eVA Africa fund, jurylid bij de Accenture Innovations Awards en bestuurslid bij de stichting Jong Ondernemen. De laatste maakt zich sterk om de ondernemersgeest van jonge mensen in Nederland aan te wakkeren.

​Van Oord begon haar carrière bij advertentiebedrijf AdValue, (later GroupM) . Hier maakte ze ook de dotcom-hype van dichtbij mee. Heleen van Oord studeerde media aan de Hogeschool InHolland. Haar TV- en radiodebuut maakte zij als presentatrice op de lokale radio- en televisiezender van Curaçao.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 5 oktober 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten