We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Ruud de Langen

https://www.7dtv.nl/foto/RuuddeLangen.jpg Ruud de Langen is CEO van mediabureau MindShare en al vanaf zijn jonge jaren bezig met media. Hij begon in 1989 bij Sky Radio en zag de mediawereld langzaam vercommercialiseren. Via Sky Radio rolde De Langende mediawereld in.

Hij werkte onder meer voor mediabureau’s TMP, Media Direction en FHV Content, waar hij formats ontwikkelde. Dat deed hij ook met Karel Beyen voor hun eigen onderneming BLaF. Hier werd ook het programma Puberruil ontwikkeld.

Sinds 2009 werkt De langen als CEO van Mindshare, sindsdien is het bedrijf twee keer uitgeroepen tot bureau van het jaar. ‘We helpen onze opdrachtgevers met het begrijpen van, navigeren in en het omgaan met het continu veranderende medialandschap.’

​Ook kreeg hij een zogenoemde Coq D’Honneur voor zijn bijdrage aan het mediavak.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 5 oktober 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten