We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Erik Hensel

https://www.7dtv.nl/foto/erikhensel.jpg  Erik Hensel (22) is ondernemer, schrijver en radiodiskjockey. Hij debuteerde op zijn achttiende met het boek ‘Vluchten van mij,’ bracht twee jaar later het boek ‘Joggen op de trappen van geluk’ uit en wist ondertussen in de avond op Wild FM de 16 jarige luisteraars te vermaken. Gepassioneerd, bevlogen en altijd met een glimlach.

Met de website I know I can wil hij mensen ‘inspireren het beste uit hun leven te halen’ door gekke stunts uit te halen, mensen hun dromen waar te maken en inspirerend nieuws te brengen. Met zakenpartner Gerrit Jan Witzel startte hij twee jaar geleden Uwoverhemd.nl. Naar eigen zeggen uit onvrede omdat hij nergens voor een fatsoenlijke prijs mooie maatoverhemden kon krijgen. Met succes, ze zijn inmiddels één van de grootste webshops in maatoverhemden en hebben offline klanten als DLA Piper, KLM en Brunel.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 11 juni 2012 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten